E-installaties

Snel een offerte?

onze specialist komt bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Elektriciteit is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Voor alle elektriciteit in- en rond het huis, is de basis een goede elektrotechnische installatie. Bouwmeesters Techniek ontwerpt, berekent, tekent, en het begeleidt de aanbesteding van allerlei elektrotechnische installaties. Naast dat wij de elektrotechnische installaties aanleggen, onderhouden wij deze ook. Of het nu gaat om een elektrotechnische installatie in een (nieuwbouw)woning of in een kantoorpand, wij helpen u graag verder.

Domotica

Onder een domotica valt het geautomatiseerde netwerk van alle huishoudelijke apparaten. Niet alleen de lampen, maar ook de alarminstallatie, airconditioning en verwarming. Bouwmeesters Techniek doet er alles aan om uw gebruiksgemak te vergroten, door zo veel mogelijk van deze installaties te besturen vanuit één centraal punt. Dit doen wij in uw bestaande huis, maar ook in nieuwbouwprojecten.

Data- en telecommunicatie

Een goed werkend data- en telecomnetwerk is van cruciaal belang voor zowel particulieren als in het bedrijfsleven. Bouwmeesters Techniek verzorgt de aanleg, onderhoud en reparatie van internet- en telefonienetwerken. Ook bieden wij een combinatie van data- en telecommunicatie en elektrotechnische installaties. Wij verbinden bijvoorbeeld systemen van twee of meer apparaten. Bijvoorbeeld modems, computers, printers en telefoons.

NEN-3140 Inspecties​

Bij een NEN-3140 keuring wordt er een periodieke inspectie gedaan aan bestaande elektrische installaties. Werken met elektriciteit kan gevaren met zich meebrengen. Een NEN-3140 inspectie is een veiligheidsnorm vanuit de overheid om eventuele risico’s met elektra te voorkomen. Heeft u medewerkers die op het werk gebruik maken van elektrische apparaten? In dat geval is het belangrijk dat u regelmatig een NEN 3140 inspectie laat uitvoeren om hun veiligheid te garanderen. Bouwmeesters Techniek voert deze inspecties uit en adviseren u over de beste maatregelen.

Beveiliging

Elektronische beveiliging waakt over uw eigendommen als u van huis bent. Wij installeren deze beveiligingssystemen voor particuliere- en zakelijke klanten. U kunt bij ons terecht voor inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en terreinbeveiliging. Ook installeren wij brandmeldings- en ontruimingsinstallaties.